פונקציית עסקה בהשהייה קיימת במגוון חברות, ומאפשרת לבעל העסק לחייב את הלקוח רק באישור ידני בחשבון הסליקה. עד שבעל העסק לא מאשר את הרכישה, החיוב לא מבוצע.
נהוג להשתמש בפונקציה זו במקרים שרוצים לוודא מלאי לפני ביצוע חיוב.
ללקוחות משולם - כעת ניתן לאשר את העסקה בהשהייה לא רק דרך החשבון שבמערכת הסליקה. אלא גם דרך ממשק הניהול אצלנו
על מנת להגדיר את העסקה בהשהייה בחשבון הסליקה של משולם יש להיכנס בממשק הניהול להגדרות האתר > קבלת תשלום > תפריט סליקה של משולם.
בתפריט זה - לרשום True תחת השדה "עסקה בהשהייה"
שימו לב!
זמן לשחרור עסקה הוא 72 שעות כולל שבת וחגים זו מערכת אוטומטית מבית משולם (Grow).
במידע ולא הספקתם לשחרר תוך זמן המוגדר. העסקה בצד משולם מבוטלת ולקוח שביצעה אצלכם רכישה לא מחויב, במקרה כזה עליכם ליצור קשר עם הרוכד שלכם ולחייב אותו ידני דרך ממשק של משולם.
לאחר הגדרת עסקה בהשהייה כל עסקה חדשה שתכנס תראה כך :
על מנת לשחרר עסקה בהשהייה ולקבל את התשלום מלקוח עליכם ללחוץ על כפתור "שחרור עסקה בהשהייה".
לאחר לחיצה על שחרור עסקה. יקפוץ חלון נוסף בו צריך לאשר את השחרור עסקה :
לאחר אישור שחרור עסקה בהשהייה שבוצע בזמן תקין עד 72 שעות מרגע קבלתה, העסקה תתעדכן באופן אוטומטי לסטטוס שולם.
*במידע ועבר יותר מזמן המוגדר לטיפול בעסקה בהשהייה - תתקבל שגיאה.
זה אומר שמצד משולם העסקה מבוטלת ועליכם לפנות לרוכש שלכם לחייב ידני או לבקש לעשות הזמנה חדשה דרך האתר.
הנפקת חשבונית לאחר שחרור עסקה מהשהייה
לאחר שעסקה שוחררה מהשהייה ועודכנה למצב שולם, במידע ואתם מחוברים לשרות חשבוניות של משולם, החשבונית תוצר ותונפק באופן אוטומטי.
אם אתם משתמשים בשרות של חברה נוספת להנפקת חשבוניות דרך התממשקות עם מערכת שלנו, כמו חשבונית ירוקה, יש חשבונית, סמארט בי. עליכם ליצור חשבונית ידנית ללקוח: